Demmers: 'Spelen in De Kuip is een happening'

Reacties

Hoewel Go Ahead Eagles aan een waardeloze serie van zeven nederlagen op rij bezig is, ziet trainer Dennis Demmers nog aanknopingspunten. De nummer zeventien van de Eredivisie heeft met nog vier duels te gaan vijf punten achterstand op nummer vijftien Heracles Almelo en wacht komende zondag bovendien een loodzwaar uitduel met Feyenoord.

Demmers: 'Spelen in De Kuip is een happening'

'Dat is een happening, spelen in De Kuip', stelt Demmers op de clubwebsite. 'Daar mogen we van genieten, het zijn wel dé wedstrijden waarvoor je het doet, maar ondertussen zullen we heel goed in de organisatie moeten spelen en kijken waar we prikken kunnen.'

Door de slechte serie, die trainer Foeke Booy zijn baan in Deventer kostte, lijkt het spelen van play-offs om handhaving onvermijdelijk voor Go Ahead. 'We zullen de komende tijd gefocust zijn op het teamproces en: waar kunnen we beter worden? We moeten ons in ieder geval niet mee laten slepen in negativisme, blijven zien dat er ook positieve dingen gebeuren', weigert Demmers de handdoek al te gooien. Een stunt in De Kuip zou wat dat betreft uitermate goed uitkomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.