Demmers blij met steun: 'Twee geweldige persoonlijkheden'

Reacties

Interim-trainer Dennis Demmers van Go Ahead Eagles is verheugd dat hij hulp krijgt van Bert van Marwijk en René Eijkelkamp.

Demmers blij met steun: 'Twee geweldige persoonlijkheden'

Hoewel Demmers (40) al veel ervaring heeft als trainer en in het bezit is van het diploma Coach Betaald Voetbal is hij nog onervaren als hoofdtrainer in het profvoetbal. De Deventenaar – hij stond in het verleden zelf als supporter op de B-side – is blij met de steun van Van Marwijk en Eijkelkamp. 'Dit zijn niet alleen twee geweldige persoonlijkheden, het zijn vooral twee mensen met ongelooflijk veel ervaring', laat hij weten aan Voetbal International.

'Ze hebben bovendien heel veel affiniteit met Go Ahead Eagles. Ze kunnen dus heel veel betekenen en ik zal dan ook, waar ik kan, gebruik maken van hun expertise. Hoe één en ander eruit gaat zien, daar praten we nog over. Maar ik kan me zo voorstellen dat René zich bijvoorbeeld met de spitsen gaat bemoeien. De verdere invulling van de rol van Bert en René zal snel duidelijk worden.'

Handhaving
Adrie Steenbergen, voormalig teammanager, is als commissaris met de portefeuille technische zaken verantwoordelijk voor het voetbalgedeelte van Go Ahead Eagles. 'Na het ontslag van Foeke Booy en het aanstellen van Dennis Demmers als hoofdtrainer hebben we gekeken wat we verder kunnen doen om directe handhaving te bewerkstelligen', vertelt hij.

'Oud-voorzitter en grootaandeelhouder Hans de Vroome heeft dinsdag contact gezocht met Bert van Marwijk en later deze week besloot hij als klankbord te willen fungeren. Dat houdt in dat hij waar hij kan de technische staf en de spelers zal helpen met tips en adviezen. Wij zijn heel blij met Bert en ook René. We willen er als club in elk geval alles aan hebben gedaan om uit deze situatie te geraken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.