Demichelis moet zich bij FA verantwoorden voor gokgedrag

Reacties

Manchester City-verdediger Martín Demichelis moet zich bij de Engelse voetbalbond verantwoorden voor verdacht gokgedrag in de maand januari. Dat meldt de FA in een officieel statement. De 35-jarige verdediger heeft tot 5 april de tijd om te reageren.

Demichelis moet zich bij FA verantwoorden voor gokgedrag

Demichelis zou tussen 22 januari en 28 januari twaalf keer de gedragsregels omtrent gokgedrag van profvoetballers hebben overtreden. Op welke wedstrijden hij geld heeft ingezet, wordt niet gemeld. De Argentijn kwam in de periode waarvoor hij zich moet verantwoorden zelf twee keer in actie met The Citizens.

Hij stond negentig minuten lang in het veld in het competitieduel met West Ham United (2-2) op 23 januari en pakte in die wedstrijd in de 32ste minuut een gele kaart. In de halve finale van het toernooi om de League Cup op 27 januari deed manager Manuel Pellegrini tegen Everton (3-1 zege) eveneens een hele wedstrijd een beroep op hem.

Sinds de start van het seizoen 2014/15 is het voor spelers en managers in Engelse competities verboden om geld in te zetten op welke voetbalwedstrijd ter wereld dan ook.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.