Del Bosque: 'We kunnen nog niet rusten'

Reacties

Het bemachtigde EK-ticket stemde Vicente Del Bosque tevreden, maar de Spaanse bondscoach wilde nog niet juichen vanwege de blessures van David Silva en Álvaro Morata (foto).

Del Bosque: 'We kunnen nog niet rusten'

'We hebben veel punten gehaald in deze kwalificatiereeks, maar het ging niet makkelijk na het verlies tegen Slowakije', keek Del Bosque terug op de EK-kwalificatiecampagne, die na de 4-0 zege op Luxemburg heeft geresulteerd in een startbewijs voor de titelverdediger.

'We kenden moeilijke momenten. Maar we hebben de juiste instelling getoond als team, veel kansen gecreëerd en een goede zege geboekt', aldus Del Bosque direct na afloop. 'Maar de slechte kant van deze wedstrijd waren de blessures voor David Silva en Álvaro Morata. We kunnen niet rusten totdat we weten hoe erg het is.'

Silva moest met een ogenschijnlijk niet al te ernstige enkelblessure afhaken, terwijl Morata te maken had met een kuitblessure. In eerste instantie werd gesproken van een gebroken kuitbeen voor de Juventus-spits. Maar latere berichten waren optimistischer van toon.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.