Defensieve problemen Rijkaard stapelen zich op

Frank Rijkaard zit nog krapper in verdedigend ingestelde spelers. Rafael Márquez is de volgende die geblesseerd is afgehaakt. De Mexicaan heeft een kuitblessure overgehouden aan het met 2-0 gewonnen Champions League-duel bij VfB Stuttgart.

Defensieve problemen Rijkaard stapelen zich op

Márquez blesseerde zich zonder ook maar een bal of tegenstander in de buurt en moest zich al zes minuten na de aftrap laten vervangen. Onderzoek heeft uitgewezen dat er sprake is van een spierscheuring in zijn rechterkuit. Het herstel vergt vier weken.

Ook Carles Puyol, die hem verving, haalde het laatste fluitsignaal niet. De aanvoerder van de Catalanen was juist hersteld van een spierblessure. Over hem hoeft Rijkaard zich geen zorgen te maken. De scan toonde aan dat er slechts een verkramping heeft plaatsgevonden.

Rijkaard verloor de afgelopen weken Yaya Touré en Gianluca Zambrotta al met kwetsuren. Samuel Eto'o en Edmílson zijn al langer uit de roulatie. 'Door al die blessures moeten we iets gaan bedenken voor de wedstrijd van komend weekeinde thuis tegen Atlético Madrid.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen