Deense belofte Sisto houdt ook Ajax in wachtkamer

Reacties

Pione Sisto heeft nog niet de knoop doorgehakt voor welke club hij FC Midtjylland deze zomer gaat verruilen. Ook Ajax zit nog in de wachtkamer voor de Deense jeugdinternational.

Deense belofte Sisto houdt ook Ajax in wachtkamer

Sisto (20) toont deze weken zijn kunsten in Tsjechië, waar hij met Jong Denemarken strijdt om de Europese titel. Frank de Boer heeft hem zaterdag ook aan het werk gezien tegen Duitsland (0-3). De Ajax-trainer is met directeuren Marc Overmars en Jeroen Slop in Tsjechië om te kijken naar potentiële versterkingen, onder wie de Tsjechische aanvaller Vaclav Kadlec. 

In tegenstelling tot het duel met Jong Duitsland heeft Sisto in de eerste groepswedstrijd tegen Tsjechië wel van zich doen spreken. Nota bene als vervanger van Ajacied Viktor Fischer tekende hij woensdag voor de winnende treffer (2-1).

Mede door zijn verblijf op het jeugd-EK moeten de geïnteresseerde clubs nog geduld hebben. Naast Ajax is er meer belangstelling voor de vleugelaanvaller die ook als middenvelder uit de voeten kan. Duidelijk is dat Sisto ondanks een doorlopend contract FC Midtjylland deze zomer gaat verlaten. De in Soedan geboren Deen zal naar verwachting binnen enkele weken een beslissing nemen over zijn toekomst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.