Decheiver en Boerebach mogen Go Ahead tot 7 maart leiden

Reacties

Go Ahead Eagles heeft in de zoektocht naar een nieuwe trainer van de KNVB tot 7 maart dispensatie gekregen. Tot die datum mogen de assistent-trainers Harry Decheiver (foto) en Michel Boerebach als eindverantwoordelijke fungeren.

Decheiver en Boerebach mogen Go Ahead tot 7 maart leiden

Go Ahead moet op zoek naar een nieuwe coach omdat het afgelopen maandag Dennis Demmers ontsloeg. Een reeks van slechte resultaten tegen met name laagvliegers als Achilles '29, Jong PSV (twee keer), FC Oss en Fortuna Sittard kosten Demmers uiteindelijk de kop.

'We konden niet zo blijven aanmodderen', zegt commissaris Adrie Steenbergen. 'Hoewel het voetbal niet altijd goed was, waren we eerder dit seizoen nog wel koploper. Maar vanaf halverwege november haperde de machine en was het helemaal weg. Uit de laatste negen wedstrijden haalden we maar zeven punten, dat hoort niet bij een club als Go Ahead.'

Deventenaar Demmers nam het roer vorig jaar over toen Foeke Booy werd ontslagen, maar kon Kowet niet behoeden voor degradatie. Na de teruggang investeerde de club fors in de selectie met maar één doel: promotie. Kampioen zal Go Ahead Eagles niet meer worden. Een plek bij de eerste vijf, zodat de eerste ronde van de play-offs wordt ontlopen, is nu het doel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.