Debuut in de Premier League lonkt voor keeper De Vries

Dorus de Vries (31) maakt zo goed als zeker het seizoen af als doelman van Wolverhampton Wanderers. De Nederlander krijgt zondag de kans zijn Premier League-debuut te maken tegen Manchester City door een flinke blessure voor eerste keus Wayne Hennessey.

Debuut in de Premier League lonkt voor keeper De Vries

De Welshe eerste doelman van de Engelse hekkensluiter is drie maanden uit de roulatie met een ingescheurde kruisband. Zodoende komt hij dit seizoen niet meer in actie en zal De Vries het doel verdedigen tegen Manchester City (zondag, thuis), Swansea City (zijn oude ploeg, uit), Everton (thuis) en Wigan Athletic (uit).

Dit seizoen speelde De Vries alleen in de twee Engelse bekertoernooien. In de League Cup mocht de voormalige doelman van Telstar, ADO Den Haag, Dunfermline en Swansea City drie keer opdraven en in de FA Cup twee keer.

Met De Vries moet Wolves in de laatste vier competitieduels een wonder zien te bewerkstellingen. De kans op handhaving is immers zeer klein. De afgetekende hekkensluiter heeft vijf, zes en acht punten achterstand op respectievelijk Blackburn Rovers, Bolton Wanderers en Queens Park Rangers. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's