Debuut in Ajax-hoofdmacht lonkt voor Traoré én Sánchez

Reacties

Een dag na zijn transfer zit Bertrand Traoré al in de wedstrijdselectie van Ajax. Ook Davinson Sánchez kan zaterdag debuteren in de Amsterdamse hoofdmacht.

Debuut in Ajax-hoofdmacht lonkt voor Traoré én Sánchez

De komst van Traoré werd vrijdag bezegeld. De Chelsea-huurling, die zich met de Londense club voorbereidde op het nieuwe seizoen, is volgens trainer Peter Bosz klaar om zaterdag te debuteren voor Ajax.

De spits maakt deel uit van de negentienkoppige wedstrijdselectie voor het duel met Roda JC van zondag in Amsterdam. Dat geldt ook voor Sánchez.

De verdediger heeft maandag tegen FC Emmen al minuten gemaakt met de Amsterdamse beloftes. Zaterdag tegen Roda JC kan hij zich voor het eerst laten zien in de Eredivisie. De Colombiaan dankt zijn uitverkiezing mede aan de absentie van Joël Veltman, die vanwege een schorsing zaterdag verstek moet laten gaan.

Wedstrijdselectie Ajax:
Jasper Cillessen, Kenny Tete, Jaïro Riedewald, Davinson Sánchez, Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi., Daley Sinkgraven, Bertrand Traoré, Davy Klaassen, Amin Younes, Heiko Westermann, Mateo Casseirra, Lasse Schöne, Kasper Dolberg, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Donny van de Beek, Diederik Boer, Mitchell Dijks.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.