Deal tussen Levski Sofia en Fernandez ketst opnieuw af

Reacties

Guyon Fernandez was dicht bij een deal met Levski Sofia, maar uiteindelijk heeft de contractloze aanvaller ervoor gekozen niet te tekenen bij de Bulgaarse club. De 28-jarige spits kreeg zijn bedenkingen nadat hij de medische keuring met succes had doorstaan.

Deal tussen Levski Sofia en Fernandez ketst opnieuw af

Levski Sofia achtte hem honderd procent fit en wilde hem donderdagavond een contract laten tekenen, maar daar stak de speler zelf een stokje voor.

Eerder ketste een deal bij de Bulgaarse club al af toen Real Vallodolid hem wilde testen. Ook het kortstondige Spaanse avontuur liep op niets uit; de club uit de Segunda División wilde niet met hem in zee.

De aanvaller is transfervrij, nadat zijn contract met Feyenoord afgelopen zomer ten einde was gekomen. De 28-jarige spits beleefde vorig seizoen een uitstekend slot door met PEC Zwolle, de club waaraan de Rotterdammers hem verhuurde, in De Kuip de KNVB-beker te veroveren ten koste van Ajax (5-1). Fernandez was twee keer trefzeker tegen de Amsterdammers. In de competitie kwam hij uiteindelijk in 24 competitiewedstrijden tot tien doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.