De Zlatan-mix, Van der Vaart en Sneijder bedanken Heitinga

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Zlatan-mix, Van der Vaart en Sneijder bedanken Heitinga

• Vloeiend, deze Zlatan Ibrahimovic-mix! Onderstaand filmpje is nog swingerder dan een gemiddelde aanval van Paris Saint-Germain, dat oppermachtig is in de Ligue 1.

'Nee, niet Isco. Dat is mijn voorbeeld ja, maar ik wil niet vergeleken worden.'
• FC Utrecht-revelatie Bart Ramselaar vertelt bij de NOS over Real Madrid-middenvelder Isco, zijn voorbeeld. De negentienjarige middenvelder scoorde donderdag nog twee keer in de bekerwedstrijd tegen PSV (3-1 zege), maar is een twijfelgeval voor het competitieduel met de Eindhoven van zondag. Ramselaar kampt met voetklachten. (NOS)

'Het is ook vaak niet prettig om te zien, maar we hebben nu in ieder geval geen kater vóór carnaval.'
• NAC Breda-trainer Marinus Dijkhuizen was vrijdagavond extra blij met de zege op FC Dordrecht, zo vertelt hij op de clubsite. De stemming is zo niet bedorven in aanloop naar carnaval.

'Het stoort me verschrikkelijk dat andere oud-trainers, zoals Mario Been en Gertjan Verbeek, overal op tv en in interviews vertellen wat er allemaal wel niet aan de hand is en wie de schuldige is.'
• Southampton-manager Ronald Koeman neemt het in De Telegraaf op voor Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst, die volgens Koeman ten onrechte kritiek krijgt van collega's.

• Prachtig gebaar! Napoli-supporters dragen zondag Kalidou Koulibaly-maskers bij de thuiswedstrijd tegen Carpi. De verdediger van Napoli was enkele dagen geleden het slachtoffer van racistische kreten van de Lazio-aanhang.

• Ook Guus Hiddink had in de Chinese competitie kunnen werken, zo vertelt de Chelsea-manager aan de BBC. 'Ik heb mogelijkheden gehad om daar aan de slag te gaan, maar de aantrekkingskracht van de Premier League is enorm. Overal ter wereld wordt naar Engels voetbal gekeken', aldus Hiddink, die eerder wel voor een Russisch avontuur bij Anzhi Makhachkala koos.

• Hiddink heeft overigens wel nagelaten een goede slag te slaan tijdens de winterse transferperiode, althans dat vindt SC Heerenveen-trainer Foppe de Haan. 'Als ik Hiddink was, had ik Ziyech genomen. Hij past bij Chelsea.' (De Telegraaf)

Meer Chelsea: Eden Hazard voelt zich schuldig over het ontslag van José Mourinho, dat zegt de Belg in The Guardian. 'Ik heb hem een berichtje gestuurd om hem te vertellen dat ik het jammer vond dat hij was vertrokken. We zijn samen succesvol geweest, maar dit seizoen lukte het niet. Ik voelde me schuldig, omdat ik vorig seizoen nog Speler van het Jaar was. Hazard kwam dit seizoen nog niet tot scoren in de Premier League.

The Sun schreef deze week een artikel over het bezoek van Memphis Depay aan een supermarkt. De Manchester United-aanvaller kocht onder meer Capri Sun, maar hoeft dat voorlopig niet meer in te slaan. Het bedrijf gaf de buitenspeler een flinke voorraad cadeau.

• Mooi! Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart besteden aandacht aan het afscheid van John Heitinga, die eerder deze week een punt achter zijn voetballoopbaan zette.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.