De Zeeuw afgewezen door ADO: 'Wat zijn dan je ambities?'

Reacties

Demy de Zeeuw heeft dit seizoen zijn diensten aangeboden bij ADO Den Haag, maar de club gaf aan de middenvelder niet nodig te hebben. 'Je kan mij niet vertellen dat ik slechter ben dan de jongens die daar in het team spelen.'

De Zeeuw afgewezen door ADO: 'Wat zijn dan je ambities?'

De Zeeuw speelde vorig jaar op huurbasis bij NAC Breda (foto), maar zit sinds zijn vertrek in de zomer zonder club. Dit seizoen bood hij zichzelf aan bij ADO, vertelt hij in gesprek met Evgeniy Levchenko in het programma Clubhuis 16.

'Ik heb vorig jaar bij NAC de meeste assists en meeste kansen gecreëerd van alle spelers en dan bied ik me aan bij zo'n club en dan zeggen ze dat je niet nodig bent. Dan denk ik: Wat zijn dan je ambities als club zijnde? Ze willen hoog eindigen. Je kunt me niet vertellen dat ik slechter ben dan de jongens die daar in het team spelen. Ik weet zeker dat ik bijna bij alle Nederlandse clubs echt wel van waarde kan zijn', aldus De Zeeuw.

De 32-jarige ex-middenvelder van onder meer Ajax en AZ richt zijn vizier nu op het buitenland. 'Ik wil nog wel graag voetballen, maar dan moet het wel echt in Amerika of in elk geval iets leuks zijn. In Nederland is het alleen maar gezeur', vindt hij.

Afgelopen zomer trainde De Zeeuw mee bij Sheffield Wednesday, daar wist hij geen contract af te dwingen. Hij kwam 27 keer uit voor het Nederlands elftal en speelde onder meer de halve finale van het WK 2010 in Zuid-Afrika.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.