De Vrij klaar voor confrontatie met De Guzman

Reacties

Stefan de Vrij is voldoende hersteld van zijn voetblessure. Het betekent dat de verdediger zaterdag met Lazio kan spelen in de topper tegen Napoli.

De Vrij klaar voor confrontatie met De Guzman

Volgens Il Messaggero kampt De Vrij nog wel met pijn in zijn voet, maar is hij desondanks in staat te spelen. 'Stel je eens voor hoe Lazio het zonder Stefan zou moeten doen tegen het Napoli van Gonzalo Higuaín en José Callejón', is een veelzeggend commentaar in het Romeinse dagblad, dat de importantie van De Vrij voor Lazio nog maar eens onderstreept.

Het tijdige herstel betekent dat De Vrij zaterdag in Stadio Olimpico tegenover een ex-clubgenoot staat, namelijk Jonathan de Guzman. De twee stonden in het seizoen 2009/10 gelijktijdig onder contract bij Feyenoord. De clash tussen Lazio en Napoli is een directe strijd om de derde plaats, die op dit moment met 31 punten wordt bezet door de Romeinen. Napoli heeft slechts één punt minder dan de Biancocelesti.

De Vrij viel afgelopen zondag uit in de stadsderby tegen AS Roma, die in een 2-2 gelijkspel eindigde. Hij miste nadien ook het midweekse bekerduel met Torino, dat met 1-3 gewonnen werd waardoor Lazio zich voor de kwartfinale van de Coppa Italia plaatste.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.