De Vlieger krijgt geen rol in het verhaal-Bossut

SV Zulte Waregem heeft geen contractverlenging in petto voor Geert De Vlieger. De voormalige doelman van Willem II moet daarom voor het komende seizoen op zoek naar een nieuwe werkgever.

De Vlieger krijgt geen rol in het verhaal-Bossut

De Belgische middenmoter heeft het vertrouwen uitgesproken in de 22-jarige Sammy Bossut als eerste doelman. Daarom is er geen plaats meer voor de 36-jarige De Vlieger, die dit seizoen nog de vaste eerste keeper is. Hij stond tijdens 22 van de 25 wedstrijden onder de lat.

Wat De Vlieger betreft is zijn carrière nog niet ten einde. 'Fysiek en mentaal ben ik er nog altijd klaar voor, maar ik zal mijn ding dus ergens anders moeten doen', zegt De Vlieger in Het Laatste Nieuws.

'Ik hield er al een tijdje rekening mee dat ik geen nieuw contract zou krijgen', vervolgt de doelman. 'Ik kan de visie van Zulte Waregem wel begrijpen, al had ik misschien een rol kunnen spelen in het verhaal-Bossut.'

Zulte Waregem is de zesde club in de loopbaan van De Vlieger. Hij verdedigde onder meer vijf seizoenen het doel van Willem II. Daarnaast heeft de keeper 43 interlands achter zijn naam staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen