'De slechte mensen bij Feyenoord zijn nog niet van me af'

Reacties

Ooit komt er een moment dat Sekou Cissé zijn verhaal vertelt. Dan zal hij uit de doeken doen dat Feyenoord hem niet goed heeft behandeld. Al geeft de Ivoriaan toe, dat hij ook de schuld bij zichzelf zoekt voor zijn mislukte verblijf in Rotterdam-Zuid.

'De slechte mensen bij Feyenoord zijn nog niet van me af'

Feyenoord kocht vorige week het contract van de Ivoriaan af. Cissé, die in de zomer van 2009 voor 3,4 miljoen van Roda JC naar Feyenoord kwam, krijgt nog ongeveer de helft van het salaris dat hij nog tegoed heeft en is vrij om te gaan en staan waar hij wil. Hij hoopt bij RC Genk van zijn vroegere trainer Mario Been een contract af te dwingen.

'Ik ken mezelf', legt Cissé uit. ' Ik kan pas goed spelen, als ik voel dat iedereen in me gelooft. Bij Feyenoord waren er veel mensen die wel in mij geloofden, maar een aantal deed dat niet. Ik heb met veel mensen binnen Feyenoord een goede band, ook met de supporters. Ik was niet populair bij iedereen, maar de fans hebben me altijd respectvol behandeld. Ik vind het jammer dat zij  nooit de waarheid zullen weten. Ze kennen de spelletjes achter de schermen niet. Ooit zal ik mijn verhaal écht vertellen en dan zal ik niemand sparen.'

'Ik ben een miskoop', zegt de Afrikaan, die lang gekweld werd door een slepende teenblessure, 'alleen heeft pech ook een heel grote rol gespeeld. Door blessures heb ik alles bij elkaar meer dan een jaar buitenspel gestaan. Dat was niet nodig geweest. Feyenoord barst van de goede mensen, maar er zitten er ook een paar die slecht zijn. Ik ben teleurgesteld in bepaalde personen. En die zijn nog niet van mij af.'

Lees in VI deze week een uitgebreid verhaal over het toekomstige centrale verdedigingsduo van Feyenoord: Sven van Beek en Terence Kongolo. Bestel hier het nieuwe nummer.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.