De Nooijer poseert met vader na contractverlenging

Reacties

Bradley de Nooijer heeft een eenjarig contract getekend bij FC Dordrecht. De negentienjarige verdediger is afkomstig uit de jeugdopleiding en kwam dit seizoen tot zeven wedstrijden in de hoofdmacht.

De Nooijer poseert met vader na contractverlenging

Op de clubwebsite laat FC Dordrecht weten tevreden te zijn over de ontwikkeling van de jonge verdediger. 'We kijken alvast vooruit en Bradley is een van de jongens waar we in de toekomst graag verder mee willen', zo valt er te lezen.

Bij FC Dordrecht traint de jonge verdediger onder zijn vader en hoofdtrainer Gérard de Nooijer. Opvallend genoeg was oom Dennis de Nooijer in de A1 al zijn trainer.

Tweelingbroers Dennis en Gérard de Nooijer debuteerden in 1988 samen in het eerste elftal van Sparta Rotterdam. Na tien jaar trok het duo naar Heerenveen, waar hun wegen na een aantal jaar scheidden. Gérard speelde twee jaar voor Feyenoord, terwijl Dennis voor NEC en andermaal Sparta Rotterdam speelde. Uiteindelijk sloten de broers allebei hun carrière af bij FC Dordrecht.

Voor De Schapenkoppen is Bradley de Nooijer de tweede speler in twee dagen die zijn handtekening onder een contract mag zitten. Dinsdag tekende aanvaller Anthony Berenstein (19) voor twee jaar aan de Krommedijk.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.