De Nooijer en Klaiber balen van niet toegekende treffer

FC Dordrecht zag voldoende lichtpunten na de nederlaag tegen PSV (3-0), maar de hekkensluiter baalde wel van de niet toegekende treffer van Sean Klaiber.

Klaiber leek in de 64ste minuut 2-1 te maken met een geweldige knal. Via de onderkant van de lat zag het ernaar uit dat de bal achter de doellijn stuiterde, maar scheidsrechter Pieter Vink kende het doelpunt niet toe.

'Ik heb het net teruggekeken en hij zat', reageerde Klaiber bij FOX Sports op dat incident. 'Dat is heel erg zuur, want dit was mijn eerste doelpunt in de Eredivisie geweest.'

Uiteindelijk ging Dordrecht met 3-0 ten onder, maar interim-coach Gérard de Nooijer, die de ontslagen Ernie Brandts opvolgde, was positief in het oordeel over zijn ploeg. '3-0 is natuurlijk nooit goed, maar de manier waarop we gevoetbald en verdedigd hebben was dat wel. In het eerste kwartier na rust kregen we kansen en het is jammer dat die goal dan niet telt, want dan kom je gewoon op 2-1.'

'Je speelt wel tegen de beste ploeg van Nederland, dus met deze nederlaag kunnen we leven', voegde De Nooijer nog toe. 'Volgende week vrijdag moet het gebeuren in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.'