De Leeuw en Chery zijn niet bezig met topscorerstitel

Reacties

Michael de Leeuw (foto rechts) en Tjaronn Chery (foto links) scoorden beiden dit seizoen al veertien keer. Daarmee zijn ze momenteel clubtopscorer, maar volgens De Leeuw is er geen hevige onderlinge competitie om deze titel.

De Leeuw en Chery zijn niet bezig met topscorerstitel

'Er worden veel grapjes over gemaakt, maar we zijn er niet heel erg mee bezig', aldus de 28-jarige De Leeuw op de clubwebsite. 'Als er iemand beter voorstaat zal ik de bal afgeven. Ik denk ook dat Tjaronn niet vanuit iedere hoek gaat schieten en het overzicht zal bewaren.'

Zondag is de laatste kans voor de twee aanvallers om uit te maken wie zich clubtopscorer in de Eredivisie mag noemen dit seizoen. De Groningers gaan op bezoek bij NAC Breda. 'We willen achtste worden en ik verwacht ook dat NAC zich niet zal ingraven', voorspelt de Brabander over de wedstrijd.

De twee teams spelen zondag alleen nog om de eer. De ploeg uit Breda is al veroordeeld tot de nacompetitie terwijl de Groningers, door het winnen van de KNVB-beker, geplaatst zijn voor de groepsfase van de Europa League van volgend seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.