De kampioensschaal gaat naar Helmond, Tévez kan het nog

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De kampioensschaal gaat naar Helmond, Tévez kan het nog

'Spelen in de Premier League kan intimiderend zijn voor een jonge speler. Het is belangrijk voor jezelf op te komen en te laten zien dat je niet zomaar een negentienjarige jongen bent, dat je verdient om op het veld te staan.'
• Voor Tottenham Hotspur-middenvelder Dele Alli is dit het seizoen van zijn grote doorbraak. De negentienjarige Engelsman, inmiddels international, laat niet met zich sollen. (Sky Sports)

• Zal het kampioensfeest vrijdagavond in het zuiden zijn? Sparta kan op bezoek bij Helmond Sport de titel in de Jupiler League grijpen. De felbegeerde schaal verhuist tijdelijk naar De Braak.

'Bij de grootste club van de wereld is druk normaal. We moeten minimaal bij de eerste vier eindigen.'
Matteo Darmian voert de druk met nog zeven speelronden te gaan op in gesprek met Sky Sports. De Manchester United-verdediger mikt nog altijd op kwalificatie voor de Champions League. De ploeg van manager Louis van Gaal moet dan nog wel een plaats stijgen op de ranglijst.

• Wat een goal! Carlos Tévez kan het nog steeds, zo laat hij zien in het shirt van Boca Juniors. De inmiddels 32-jarige spits scoorde in het Copa Libertadores-duel met Bolivar op zeer fraaie wijze.

'Iets wat me niet bevalt in de Serie A? De mentaliteit. Ze denken hier alleen maar aan winnen en zijn dus bang voor het nemen van risico's.'
Keisuke Honda probeert in ieder geval geen zieltjes te winnen met zijn interview in La Gazzetta dello Sport. De 29-jarige Japanner, in het verleden actief bij VVV-Venlo, probeert al sinds 2014 durf toe te voegen aan het spel van AC Milan.

'Ik kan het met iedereen goed vinden, maar met Javier Zanetti, Antonio Cassano, Wesley Sneijder en Marco Materazzi was ik heel goed bevriend.'
• Dat lijkt ons een mooi gezelschap, Yuto Nagatomo. De 29-jarige linksback verlengde zijn contract met Internazionale en geeft wat prijs over zijn vrienden in Milaan. Materazzi fungeert bij uitjes vermoedelijk als uitsmijter.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.