De Jong verbindt toekomst aan PSV met nieuw contract

Reacties

Zoals Voetbal International eerder al aankondigde heeft Luuk de Jong zijn contract met PSV verlengd. De 25-jarige spits en aanvoerder van de landskampioen heeft zaterdagmiddag bijgetekend voor een jaar tot medio 2020.

De Jong verbindt toekomst aan PSV met nieuw contract

De Jong lag nog drie jaar vast in Eindhoven en had concrete aanbiedingen van andere clubs, maar heeft besloten zijn toekomst aan PSV te verbinden. 'Daar speelt hij Champions League en blijft hij in beeld voor Oranje. Het gaat nog om details. Ik hoop dat het snel rondkomt', vertelde zaakwaarnemer Louis Laros eerder deze week.

De Jong - die in verband gebracht werd met West Ham United en Zenit Sint-Petersburg - kwam in de zomer van 2014 over van Borussia Mönchengladbach. De voormalig aanvalsleider van Newcastle United, FC Twente en De Graafschap was in 89 officiële wedstrijden namens de Eindhovenaren goed voor 58 doelpunten en 26 assists.

De terugkeer van De Jong in de Eredivisie betekende ook dat hij zijn interlandcarrière weer kon hervatten. Na twee jaar afwezigheid keerde de twaalfvoudig international in november 2014 terug bij het Nederlands elftal voor het EK-kwalificatieduel met Letland. Sindsdien scoorde de clubtopscorer van PSV twee keer in vijf interlands.

De VI Seizoengids 2016-2017

Koop de VI Seizoengids 2016-2017 om alles te weten over het nieuwe voetbalseizoen en ontvang gratis de cd De Grootste Voetbal Hits cadeau. De seizoengids kost 8,50 euro en is te bestellen in de VI Webshop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.