De Jong: PSV heeft iets goed te maken tegen Feyenoord

Reacties

Luuk de Jong wil de Johan Cruijff Schaal koste wat het kost voor het tweede jaar op rij naar Eindhoven halen. De spits vindt bovendien dat PSV zondag tegen Feyenoord (18.00 uur) iets goed te maken heeft na de flater tegen FC Eindhoven.

De Jong: PSV heeft iets goed te maken tegen Feyenoord

PSV oefende afgelopen maandag tegen Eindhoven, de jaarlijkse Lichtstadderby, en verloor verrassend met 0-1. Dat zit De Jong nog steeds niet lekker. 'Ik kan niet tegen mijn verlies en baal er flink van. We hebben er ook uitgebreid over nagepraat met het team. Wij zijn PSV en accepteren geen excuses. Ook dat soort wedstrijden moeten we winnen. Dan hoor je mensen zeggen dat je beter een oefenduel kan verliezen dan een wedstrijd in het begin van de competitie, maar toch ben ik er niet blij mee.'

De Jong is in het verleden een garantie voor succes gebleken als het gaat om wedstrijden om de Johan Cruijff Schaal. 'Ik heb er nu drie gewonnen, inderdaad. Twee met FC Twente en vorig seizoen een met PSV. In die drie wedstrijden heb ik ook nog eens drie keer gescoord, dus ik hoop zondag opnieuw belangrijk te zijn', besloot de aanvoerder van PSV tijdens een persmoment.

PSV moet het tegen Feyenoord doen zonder Héctor Moreno, die ontbreekt vanwege een hamstringblessure. Verder beschikt de ploeg van trainer Phillip Cocu over een fitte selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.