De Jong ontbreekt bij PSV in bekerduel met FC Utrecht

Reacties

Luuk de Jong ontbreekt donderdagavond in de wedstrijdselectie van PSV voor de KNVB-bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. Daardoor neemt Jürgen Locadia de honneurs waar in de spits. De van AS Monaco gehuurde Nicolas Isimat-Mirin debuteert voor de Eindhovenaren.

De Jong ontbreekt bij PSV in bekerduel met FC Utrecht

De Jong hoefde tot dusverre geen wedstrijd te missen sinds zijn komst naar PSV. Dat de 24-jarige aanvaller het duel met FC Utrecht wegens een lichte blessure uit voorzorg laat schieten, is op voorhand een aderlating. Hij was in de afgelopen drie competitieduels immers telkens één keer trefzeker en scoorde ook in de Europa League-ontmoeting met Estoril.

De absentie van De Jong biedt wel kansen voor Locadia, die dit seizoen vooralsnog alleen kon rekenen op een basisplaats als buitenspeler. Behalve de twintigjarige aanvaller zijn in vergelijking met de competitiewedstrijd tegen SC Cambuur van afgelopen zondag (4-0) ook Marcel Ritzmaier, Santiago Arias, Remko Pasveer en de debuterende Isimat-Mirin nieuw in het elftal van trainer Phillip Cocu.

Opstelling PSV: Pasveer; Arias, Bruma, Isimat-Mirin, Willems; Maher, Hendrix, Ritzmaier; Narsingh, Locadia, Jozefzoon.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.