De Jong Ajax' spits, Galatasaray start met captain Sneijder

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer kiest in het toernooi om de Antalya Cup voor Siem de Jong in de spits tegen Galatasaray. De Amsterdammers treffen Wesley Sneijder, die als aanvoerder aan de aftrap staat.

De Jong Ajax' spits, Galatasaray start met captain Sneijder

Met De Jong in de punt houdt De Boer vast aan zijn middelste linie. Het middenveld met Thulani Serero, Daley Blind en Davy Klaassen ging tijdens zijn afwezigheid steeds beter draaien, dus keert De Jong terug naar de spitspositie.

'Daar was voor mijn blessure al sprake van, dat zal nu niet veel veranderd zijn', liet de aanvoerder van Ajax eerder weten. 'Maar we hebben er nog niet over gesproken, daar gaan we vast nog even voor zitten. Danny en Kolbeinn (Hoesen en Sigthórsson, red.) hebben het ook niet slecht gedaan en kunnen daar ook spelen.'

De Jong wordt in Antalya geflankeerd door Bojan Krkic en Viktor Fischer. Namens Galatasaray start Wesley Sneijder in de basis. Sterker, de Oranje-international draagt zelfs de aanvoerdersband tegen zijn oude club. Het duel tussen de Turkse topclub en Ajax start om 19.30 uur (NL Tijd).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.