De Haan gooit dribbelaar Zeneli direct voor de leeuwen

Reacties

De Eredivisie heeft er vanaf zaterdag een nieuwe attractie bij. Aankoop Arber Zeneli begint direct in de basis bij SC Heerenveen, dat het dan opneemt tegen PEC Zwolle.

De Haan gooit dribbelaar Zeneli direct voor de leeuwen

Trainer Foppe de Haan is onder de indruk van de vleugelspits die eerder deze maand overkwam van IF Elfsborg, hoewel hij soms nog wat té enthousiast is in zijn acties. 'Hij is gewoon goed. Het enige probleem kan zijn dat hij te gretig is. Dat zie je op de training, hij wil te veel, zoekt te vaak het duel op. Hij moet zijn momenten kiezen.' Luciano Slagveer moet door de entree van Zeneli op de bank plaatsnemen.

Het is een van de drie wijzigingen die De Haan doorvoert bij Heerenveen. Joey van den Berg is terug na zijn schorsing en neemt de plek in van Joost van Aken. Stefano Marzo wordt gepasseerd ten faveure van Pele van Aanholt.

Op het middenveld moet Jerry St. Juste wijken. 'Jerry moet harder, pittiger worden. Hij is te makkelijk, vaart te veel op zijn talent. Ik ben benieuwd hoe hij met deze situatie omgaat. Hij kan het wel, in potentie is Jerry een steengoede voetballer', zegt De Haan, die Branco van den Boomen op zijn plek zet.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.