De Guzman: 'We zitten er helemaal doorheen'

Reacties

Volgens Jonathan De Guzman zit iedereen bij Swansea City helemaal stuk door de Europese uitschakeling tegen Napoli. De middenvelder baalt ervan dat zijn ploeg zoveel kansen om zeep hielp in Napels.

De Guzman: 'We zitten er helemaal doorheen'

Lorenzo Insigne opende de score namens Napoli, maar De Guzman hielp Swansea aan de 1-1. Daarmee stond de Welshe club virtueel in de achtste finale, vanwege de 0-0 uitslag uit de eerste wedstrijd. Swansea bleef na de goal van De Guzman de betere partij, maar door treffers van Gonzalo Higuaín en Gökhan Inler trok het effectieve Napoli aan het langste eind. 'We zitten er helemaal doorheen', reageert De Guzman.

'We speelden vol zelfvertrouwen en hadden genoeg kansen om door te gaan naar de volgende ronde. Het zat ons helaas niet mee', vervolgt de oud-Feyenoorder, die onder meer verwijst naar de mogelijkheden van zijn landgenoten Dwight Tiendalli en Marvin Emnes. 'We waren behoorlijk dominant, maar als je je kansen niet afmaakt win je geen wedstrijden. Voor beide duels met Napoli geldt dat we veel meer hadden moeten scoren.'

'Voor ons als spelers is het spelen in de Europa League een geweldige ervaring geweest die we nog eens hopen te meemaken', besluit De Guzman, die tegen Napoli net als Michel Vorm, Tiendalli en Emnes in de basis begon.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.