De Graafschap wacht op Heracles inzake Vermeij-transfer

Reacties

Spits Vincent Vermeij is in gesprek met Heracles Almelo over een transfer, maar de club is er met zijn huidige werkgever De Graafschap nog niet uit over een transfersom. De Doetinchemmers wachten af.

De Graafschap wacht op Heracles inzake Vermeij-transfer

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma van de Almeloërs bevestigde maandag dat de club in onderhandeling is met Vermeij over een overstap. De club die donderdag met een thuiswedstrijd tegen FC Arouca uit Portugal debuteert in Europees verband raakte eerder deze transferperiode spits Wout Weghorst kwijt aan AZ. Vermeij is nadrukkelijk in beeld om hem op te volgen. 

Maar dan zal Heracles er nog wél met De Graafschap uit moeten komen wat betreft een transfersom. En zo ver is het nog niet. 'We hebben vorige week een eerste bod ontvangen', aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede van de Doetinchemmers tegenover VI. 'Dat hebben we absoluut niet geaccepteerd, en daarna is het redelijk stil geworden.'

De 21-jarige Vermeij begon het vorige seizoen op de bank bij De Graafschap, maar knokte zich uiteindelijk in de basis en schopte het zelfs tot Jong Oranje. In de Eredivisie maakte de bij Ajax opgeleide aanvaller negen doelpunten in 33 wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.