De Graafschap voorlopig klaar op transfermarkt

Reacties

De Graafschap lijkt klaar te zijn op de transfermarkt. Met het aantrekken van Luis Pedro van NAC Breda - hij tekende vorige week een contract voor één seizoen in Doetinchem - is de selectie vooralsnog rond.

De Graafschap voorlopig klaar op transfermarkt

Eerder trokken De Superboeren al Tim Keurntjens aan, terwijl Mark Diemers, Nathaniel Will en Andrew Driver besloten langer in Doetinchem te blijven. En daarbij blijft het voorlopig. 'We zijn een heel eind klaar. Tenzij een van onze spelers nog vertrekt, er zich een buitenkansje voordoet, óf in het geval we alsnog Eredivisionist
zijn', aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede (foto) in gesprek met Voetbal International.

Met name voor doelman Hidde Jurjus en spits Vincent Vermeij bestaat de nodige interesse. Zo staat Jurjus op het lijstje van ADO Den Haag. Van een overgang is in de nabije toekomst evenwel nog geen sprake. 'Zij hebben een poosje geleden bij ons geïnformeerd, maar daar is het bij gebleven. Misschien dat dat gaat veranderen op het moment dat de keeperscarrousel begint te draaien', aldus Hofstede.

Ook wat Vincent Vermeij betreft is er volgens hem geen concrete interesse. FC Utrecht ziet de door Ajax opgeleide aanvaller als optie, mocht Sébastien Haller vertrekken. Maar: 'Er is bij ons nog geen bod neergelegd, zelfs nog geen interesse kenbaar gemaakt.'

De historische soap rond het FC Twente-dossier kreeg vanmiddag een vervolg in de rechtbank van Utrecht. Daar vloog De Graafschap met gestrekt been naar FC Twente en de KNVB. De Graafschap hoopt volgend seizoen nog steeds in de Eredivisie uit te komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.