De Graafschap rondt komst Driver af

Reacties

De Graafschap heeft zoals verwacht de komst van de Engelsman Andrew Driver afgerond. De 27-jarige middenvelder komt transfervrij over en tekent voor één seizoen.

De Graafschap rondt komst Driver af

De linksbenige Driver was de afgelopen week op proef in Doetinchem en maakte voldoende indruk om in aanmerking te komen voor een contract.

Driver begon zijn carrière bij Heart of Midlothian, dat hij in 2013 verruilde voor een Amerikaans avontuur bij Houston Dynamo. In maart 2015 keerde hij terug in Schotland bij Aberdeen, maar het bleef beperkt tot één optreden in de Schotse Premier League. Bij Aberdeen liep zijn contract medio mei al af.

Technisch manager Peter Hofstede liep maandag in gesprek met VI al vooruit op de komst van Driver, die nog wel helemaal wedstrijdfit moet worden. 'Hij is een speler die bij ons past. Een type middenvelder waar we naar op zoek waren en iemand die veel strijd en passie in zijn spel legt.'

Ondertussen blijft de zoektocht naar versterkingen van het naar de Eredivisie gepromoveerde De Graafschap onverminderd doorgaan. Hoewel de club nog een linksback zoekt, is het vizier in eerste instantie gericht op een spits. 'Duidelijk is dat we in de aanval nog versterking nodig hebben. De zoektocht is in volle gang, maar daarbij gaat zorgvuldigheid wel boven snelheid', vertelde Hofstede maandag al.

Bekijk hier welke spelers er deze zomer al werden vastgelegd bij De Graafschap en wie er vertrokken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.