De Graafschap richt pijlen op Kabasele

Reacties

Op zoek naar de gewenste versterking in de aanval is De Graafschap uitgekomen bij een oude bekende. Nathan Kabasele pronkt nadrukkelijk op de kandidatenlijst.

De Graafschap richt pijlen op Kabasele

De 21-jarige spits kwam in het seizoen 2013/14 op huurbasis uit voor de Achterhoekers, waarin hij in 33 competitieduels tot acht doelpunten kwam. De Belg, die nog altijd onder contract staat bij Anderlecht, is eveneens in beeld bij Roda JC Kerkrade, maar zijn voorkeur gaat uit naar De Graafschap.

'We bespreken alle mogelijke opties, en dan komt ook zijn naam voorbij', zegt technisch manager Peter Hofstede van De Graafschap tegenover Voetbal International. 'We willen ons versterken met een spits en een linksback, maar op die twee posities is het niet eenvoudig. Het is vooral wachten op het juiste moment.'

De Graafschap kreeg afgelopen week een tegenslag te verwerken met het wegvallen van Ted van de Pavert. De 23-jarige centrale verdediger liep bij een botsing tijdens een training een knieblessure op en moet zeker drie maanden toekijken. Alexander Bannink en Karim Tarfi zijn ook nog altijd niet helemaal fit, maar de verwachting is wel dat zij de competitiestart tegen SC Heerenveen halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.