De Graafschap komende weken zonder belangrijke Driver

Reacties

De Graafschap kan enkele weken niet beschikken over Andrew Driver. De middenvelder heeft in het duel met SC Heerenveen afgelopen zondag (0-1) een hamstringblessure opgelopen.

De Graafschap komende weken zonder belangrijke Driver

De 28-jarige Engelsman werd in de rust van de wedstrijd tegen Heerenveen vervangen door Kristopher Vida. De Graafschap meldt nu dat onderzoek een verrekking in de hamstring van Driver heeft aangetoond.

Driver, die in de zomer transfervrij werd overgenomen door De Graafschap nadat zijn contract bij het Schotse Aberdeen was afgelopen, speelde dit seizoen achttien compeititieduels voor De Superboeren en maakte daarin vier doelpunten. Daarmee is hij na Vincent Vermeij de meest trefzekere speler in Doetinchem. De club gaf eerder al aan door te willen met de middenvelder, die ook in de belangstelling zou staan van enkele Schotse clubs.

Trainer Jan Vreman kan binnenkort wel weer beschikken over Mark Diemers. De van FC Utrecht gehuurde verdedigende middenvelder miste de duels met Willem II, Vitesse en Heerenveen, maar is op de weg terug. Het meespelen van Lion Kaak in het duel met PEC Zwolle aanstaande zaterdag (18.30 uur) is nog onzeker, de KNVB heeft een onderzoek gestart naar zijn schoppende beweging tegen Heerenveen-aanvaller Sam Larsson.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.