De Graafschap huurt Kabasele opnieuw van Anderlecht

Reacties

De Graafschap heeft zijn gewenste extra spits binnen. Oude bekende Nathan Kabasele wordt door de promovendus voor een seizoen gehuurd van Anderlecht.

De Graafschap huurt Kabasele opnieuw van Anderlecht

Kabasele (21) kwam ook in het seizoen 2013/14 al uit voor De Superboeren en maakte met zijn sterke verschijning destijds veel indruk tijdens de tweede seizoenshelft in de Jupiler League. Afgelopen seizoen kwam hij zelfs geregeld aan spelen toe bij Anderlecht in de hoogste Belgische klasse, maar een vaste waarde werd hij in Brussel niet. Ook Roda JC Kerkrade had interesse in de aanvaller.

'Ik heb een mooie tijd gehad in Doetinchem en ik verheug me op een hernieuwde samenwerking met Jan Vreman', zei Kabasele na zijn presentatie op de clubsite van De Graafschap, dat de laatste jaren goede banden onderhoudt met Anderlecht. Kabasele werd dus al eerder van de Belgische topclub gehuurd, net als bijvoorbeeld ook Karim Tarvi en Jordan Garcia-Calvete.

Vreman heeft zijn selectie nu bijna rond, hij wil alleen nog een linksback aantrekken. Voor die positie heeft de club nu de Belg Bruno Godeau van Zulte Waregem op proef.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.