De Graafschap heeft Tarfi terug voor kraker tegen Cambuur

Reacties

Karim Tarfi keert na ruim drie maanden terug in de wedstrijdselectie van De Graafschap voor het beladen duel met SC Cambuur. De Belg was vorig seizoen een van de dragende krachten bij de Doetinchemmers.

De Graafschap heeft Tarfi terug voor kraker tegen Cambuur

De terugkeer van de middenvelder is een enorme opsteker voor trainer Jan Vreman, al meldt de club er wel bij dat de voormalige jeugdinternational langzaam wordt gebracht na zijn knieblessure. Tarfi (22) speelde vorig seizoen nog alle competitiewedstrijden mee in de Jupiler League en beschikte met zijn schotkracht over een extra wapen voor de ploeg. Zijn rentree op het veld met de beloften luisterde hij deze week al op met een treffer, een knal van afstand.

Na vrijdag kan de wereld er ineens heel anders uitzien voor De Graafschap, want het is voor de nummer laatst in de Eredivisie een kwestie van aan- of voorlopig afhaken bij nummer zeventien SC Cambuur. 'Het verschil met Cambuur is vijf punten. We hebben ze nu nog in het zicht en het gat willen we komende vrijdag verkleinen', zegt technisch manager Peter Hofstede.

Mocht het De Graafschap voor de winterstop lukken om weer wat aansluiting te vinden, dan wil de club zich proberen te versterken. 'Maar dat hangt af van onze sportieve situatie en de financiële middelen. Zoals bekend zijn die beperkt, dus we moeten inventief zijn', realiseert Hofstede zich. De Graafschap wordt vrijdag in Leeuwarden (20.00 uur) gesteund door een vol uitvak. 'Het is duidelijk dat het voor ons een heel belangrijk duel is.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.