De Graafschap haalt Ajax-talent als vervanger Parzyszek

Reacties

Na het vertrek van Piotr Parzyszek naar Charlton Athletic was De Graafschap naarstig op zoek naar een nieuwe spits. De club is daarbij uitgekomen bij Jong Ajax-aanvaller Vincent Vermeij. Hij tekent voor tweeënhalf jaar.

De Graafschap haalt Ajax-talent als vervanger Parzyszek

De Graafschap volgt de negentienjarige spits al langere tijd. Het talent kwam dit seizoen tot zeventien competitieduels voor Jong Ajax, waarin hij twee keer scoorde.

Tegenover de komst van Vermeij naar De Vijverberg staat nog altijd een mogelijk vertrek van Anco Jansen. De Graafschap hoopt de aanvaller nog steeds van de hand te doen. Daarbij is het vizier op Go Ahead Eagles gericht. De Deventenaren zijn nog op zoek naar offensieve versterking en hebben al langere tijd interesse in Jansen.

De Graafschap bood Jansen in de afgelopen dagen aan bij ADO Den Haag en SC Cambuur. Met de Friezen was een akkoord dichtbij, waarbij Martijn Barto onderdeel van de deal was en naar Doetinchem zou verkassen, maar de spits zag niets in de overgang. Daarop ketste de transfer af. Een verkoop van Jansen moet De Graafschap verder uit de grote financiële problemen helpen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.