De coronastorm bij Bayern in beeld: slechts vier veldspelers op de bank

Reacties

Bayern München-trainer Julian Nagelsmann zal blij zijn dat zijn club al geplaatst is voor de volgende ronde van de Champions League. Hij kan niet zijn sterkste elftal opstellen: de coach kan in de uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev maximaal vier frisse veldspelers inbrengen.

De coronastorm bij Bayern in beeld: slechts vier veldspelers op de bank
© Pro Shots
Dinamo Kiev
Dinamo Kiev
1 - 2
Bayern München
Bayern München

Het is het gevolg van een coronagolf bij de Duitse topclub. Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric-Maxim Choupo-Moting, Michaël Cuisance, Niklas Süle en Josip Stanisic zitten allemaal in quarantaine na een positieve coronatest of uit voorzorg na contact met een besmet persoon.

Het zorgt ervoor dat Nagelsmann weinig te kiezen heeft in Oekraïne. Tanguy Nianzou Kouassi krijgt een zeldzame basisplaats, net als Corentin Tolisso. Op de bank beschikt Nagelsmann naast twee keepers over Omar Richards (hoofdfoto), Bouna Sarr, Marc Roca en Malik Tillman als wisselspelers. Tillman is de enige aanvaller op de bank en hij speelde nog niet in de Bundesliga of Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
6
6
0
0
22-3
+19
18
2
Benfica
6
2
2
2
7-9
-2
8
3
Barcelona
6
2
1
3
2-9
-7
7
4
Dinamo Kiev
6
0
1
5
1-11
-10
1
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.