De Boer zit niet meer op Boilesen te wachten

Reacties

Nicolai Boilesen hoeft bij Ajax nergens meer op te rekenen. Ook nu de 23-jarige Deen weer fit is, komt hij in de verste verte niet voor in de plannen van trainer Frank de Boer.

De Boer zit niet meer op Boilesen te wachten

Dat liet De Boer vrijdag weten tijdens een persconferentie. 'Ik ben nog steeds enthousiast over de kwaliteiten van Boilesen, maar niet over zijn keuzes', zei De Boer, refererend aan het feit dat de Deen eerder een contractverlenging in Amsterdam afwees. 'Als hij had bijgetekend, hadden wij Mitchell Dijks misschien niet gehaald. Maar het is zijn goed recht om niet bij te tekenen.'

'Wij zijn niet meer met Nicolai Boilesen bezig en wij rekenen niet meer op hem dit seizoen', ging De Boer verder. Genoa had onlangs interesse in de linksback, maar een transfer naar de Serie A is afgeketst. 'Hij moet gewoon een andere club zoeken. Gezien zijn kwaliteiten zal er wel een club komen', verwacht De Boer.

De trainer is blij met Dijks, die eerder werd afgeschreven in Amsterdam maar onlangs werd teruggehaald van Willem II. 'Voor ons is hij de beste linksback in Nederland', aldus De Boer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.