De Boer wil dat Milik snel uitsluitsel krijgt

Reacties

Arkadiusz Milik moet snel duidelijkheid krijgen over zijn toekomst in Amsterdam. Als het aan Frank de Boer ligt, dan doet Ajax op korte termijn zaken.

De Boer wil dat Milik snel uitsluitsel krijgt

Sinds afgelopen zomer speelt Milik op huurbasis voor Ajax en doet dat tot tevredenheid van De Boer, die de international graag langer in Amsterdam ziet spelen. De Eredivisionist heeft bij de huur van de Poolse spits met Bayer Leverkusen een optie tot koop bedongen. 'Milik is met twintig jaar nog jong, maar bij ons krijgt hij de kans', tekende het ANP op uit de mond van De Boer.

'Het mooie van hem is dat hij nog lang niet tevreden is en dat hij zich iedere dag wil verbeteren. Ik denk dat het voor beide partijen beter is dat we de optie in zijn contract snel lichten.' Ajax heeft bedongen dat Milik voor 2,5 miljoen euro definitief kan worden overgenomen. Met de Poolse international ligt er al een principeakkoord over een langlopend contract.

Ook over SC Heerenveen-middenvelder Daley Sinkgraven liet de Ajax-coach zich erg positief uit. 'Ik vind Sinkgraven een goede speler', zegt hij. 'Als hij snel komt, dan kan hij aan ons spel wennen. En hij zal gewoon gaan spelen als hij beter is dan anderen.' Ajax trachtte deze zomer al het talent naar Amsterdam te halen, maar dat ging toen niet door. Het is dus niet ondenkbaar dat Ajax in de winter nóg een poging doet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.