De Boer schrijft steraankopen niet in voor Europa League

Reacties

Internazionale heeft de aankopen Gabriel Barbosa (Santos) en João Mario (Sporting Lissabon) niet ingeschreven voor de Europa League om verdere Financial Fair Play-straffen te voorkomen.

De Boer schrijft steraankopen niet in voor Europa League

De club van Frank de Boer kocht deze zomer meer spelers dan eigenlijk toegestaan volgens Financial Fair Play-restricties. Doordat Barbosa en João Mario niet werden ingeschreven bij de UEFA ontloopt Inter extra sancties.

Door het overtreden van het Financial Fair Play-regels werden de Milanezen al eerder gestraft door de UEFA. Daardoor mag Inter nog maar 21 spelers inschrijven voor de Europa League in plaats van 25. Barbosa en João Mario zijn dus nu kind van de rekening.

Bovendien zijn Stevan Jovetic en Geoffrey Kondogbia gepasseerd door De Boer. Beide spelers speelden vorig seizoen nog 26 duels in de Serie A.

Inter is in de groepsfase van de Europa League gekoppeld aan Hapoel Beer Scheva, Southampton en Sparta Praag. De Noord-Italianen beginnen donderdag 15 september met een uitwedstrijd in Praag.

Juventus
Juventus heeft Stephan Lichtsteiner opvallend genoeg niet ingeschreven voor de Champions League. De Zwitserse rechtsback was in de afgelopen vijf seizoenen basisspeler en speelde in totaal 198 officiële wedstrijden bij de club uit Turijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.