De Boer: 'Newcastle slapende reus, maar ik blijf bij Ajax'

Reacties

Hoewel Frank de Boer Newcastle United een geweldige club vindt, peinst de Ajax-trainer er opnieuw niet over De Arena al tijdens de winterstop te verlaten. Zoals De Boer al vaker heeft laten weten, valt pas in de zomer over een overstap te praten.

De Boer: 'Newcastle slapende reus, maar ik blijf bij Ajax'

Zoals bij zoveel Engelse clubs staat De Boer ook in Newcastle hoog aangeschreven. Zijn naam circuleerde in Engeland als mogelijke opvolger van de naar Crystal Palace vertrokken Alan Pardew. 'Ik las het, ja. Newcastle is een slapende reus met een fantastisch stadion en publiek, maar eigenlijk valt daar voor mij niks over te zeggen', vertelde De Boer in Qatar. 'Dit half jaar blijf ik sowieso bij Ajax. Pas als er in de zomer een mooie club komt, ga ik daar eventueel over nadenken.'

Omdat al langer duidelijk was dat de komst van De Boer geen haalbare kaart is, heeft Newcastle volgens betrouwbare Engelse media inmiddels zijn pijlen gericht op Rémi Garde. De 48-jarige Fransman was tot afgelopen zomer drie jaar trainer van Olympique Lyon en sloot zijn spelerscarrière eind jaren negentig af bij Arsenal. Bijkomend voordeel is dat de club van Vurnon Anita, Daryl Janmaat, Siem de Jong en Tim Krul nog altijd acht Frans(talig)e spelers in de selectie heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.