De Boer neemt vier man mee naar Internazionale

Reacties

Frank de Boer neemt vier goede bekenden in zijn kielzog mee naar Internazionale. Het gaat behalve om assistent-trainer Orlando Trustfull om Alessandro Schoenmaker, Michele Santoni en Michel Kreek.

De Boer neemt vier man mee naar Internazionale

Schoenmaker wordt de inspanningsfysioloog van Inter. De geboren Braziliaan werkte in Nederland bij FC Twente en was voor het laatst actief bij Newcastle United. Schoenmaker vertrok uit Engeland nadat manager Steve McClaren, met wie hij ook werkte in Enschede, werd ontslagen.

Michele Santoni werkte als video-analist al eens met De Boer samen bij Ajax en gaat diezelfde functie nu vervullen in Milaan. Ook Kreek is een goede bekende van De Boer. Hij werkte tot medio 2013 in de jeugdopleiding van Ajax en vertrok vervolgens naar satellietclub Almere City FC. Bij Inter moet Kreek, die nog tot medio 2017 vastligt bij Ajax, de jeugdopleiding met het eerste elftal gaan verbinden.

De Boer en Inter zijn momenteel nog in gesprek over de laatste voorwaarden van het driejarige contract dat de trainer gaat tekenen in Milaan. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.