De Boer krijgt met Sakho broodnodige defensieve versterking

Reacties

Crystal Palace heeft Mamadou Sakho binnen. De 27-jarige verdediger komt over van Liverpool en moet de gaten in de defensie van manager Frank de Boer helpen te dichten.

De Boer krijgt met Sakho broodnodige defensieve versterking

Sakho speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis bij Palace. Daar maakte de Fransman indruk, maar door een blessure aan zijn kniebanden bleef zijn inbreng beperkt tot acht Premier League-duels. The Eagles waren Sakho echter niet vergeten en hebben nu een akkoord bereikt met Liverpool over een definitieve overname. De verdediger uit de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain heeft bij Sky Sports bevestigd dat hij terugkeert naar Selhurst Park.

Dat is goed nieuws voor De Boer, die behoorlijk verlegen zat om versterkingen bij Palace. Onder de Nederlander kent de ploeg een uiterst moeizame seizoenstart met drie nederlagen in de competitie. Met name het duel met Huddersfield Town (0-3) was ontluisterend. De ploeg van De Boer zakte door het ijs met defensief gestuntel.

Wat dat betreft is Sakho een zeer welkome versterking. De 1 meter 87 lange stopper is sterk in de lucht, goed in de duels en heeft de nodige ervaring op het hoogste niveau, waarmee hij jongere spelers als Jairo Riedewald en Timothy Fosu-Mensah ook kan bijstaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.