De Boer: 'Kishna over drie jaar pas klaar voor Italië'

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer heeft dinsdagavond vlak voor aanvang van het Champions League-duel bij Paris Saint-Germain zaakwaarnemer Mino Raiola vilein laten weten dat Ricardo Kishna nog niet klaar is voor een stap naar de Serie A. De belangenbehartiger had dat juist geopperd in de Italiaanse media.

De Boer: 'Kishna over drie jaar pas klaar voor Italië'

Kishna start in Parijs in de basis van Ajax en bij de NOS werd De Boer naar de uitlatingen van Raiola gevraagd. Zijn reactie was veelzeggend. 'Dan bedoelt hij waarschijnlijk over drie jaar', aldus de coach.

Raiola had op zijn beurt gezegd: 'Of Kishna klaar is voor de Serie A? Zeker. Hij is snel, sterk en heeft veel techniek. Hij is zeker klaar voor een andere competitie. In januari wordt een transfer lastig, misschien is juni een optie.'

Kishna verlengde onlangs zijn verbintenis bij Ajax tot medio 2016, met een optie voor een extra jaar. Volgens Raiola was dat alleen maar gedaan om te voorkomen dat hij gratis de deur uitloopt.

Kishna kreeg dit seizoen te maken met kritiek van zowel De Boer als Johan Cruijff. Laatstgenoemde vertelde er niets van te begrijpen dat de jongeling zijn shirt uittrok na zijn goal tegen SC Heerenveen. De Boer meende eerder dat Kishna in Camp Nou had nagelaten zijn eigen spel te spelen. Hij vond Kishna symbool staan voor het tegenvallende spel van de Amsterdammers bij Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.