De Boer kijkt maandag naar controverse Icardi

Reacties

Mauro Icardi heeft ervoor gezorgd dat Frank de Boer bij Internazionale niet alleen de sportieve problemen het hoofd moet bieden. Maandag buigt de trainer zich over de bad boy.

De Boer kijkt maandag naar controverse Icardi

Van een rustige voorbereiding was allerminst sprake na de onthullingen van Mauro Icardi, die kwaad bloed zetten bij de fans van Inter en daarom tegen Cagliari (1-2 nederlaag) waarschijnlijk voor het laatst aanvoerder was van Internazionale. Dat in Stadio Giuseppe Meazza bij een 0-0 stand de gemiste strafschop van de Argentijn werd toegejuicht, maakte duidelijk dat De Boer er een groot probleem bij heeft.

'Ik weet niet wat er bij hem door het hoofd ging, maar normaal gesproken is hij een speler die zeer rustig blijft in dit soort situaties', zei De Boer tegen Mediaset Premium over de gemiste strafschop door de veelbesproken Argentijn. 'We gaan ons maandag buigen over de zaak aangezien we werken voor het grotere geheel en de fans zijn daar ook een onderdeel van.'

Na afloop moest De Boer erkennen dat het zijn zwaarste moment is in zijn trainersloopbaan. 'Zeker na dit verlies, omdat we de wedstrijd zeventig minuten hebben gecontroleerd en daarna ons hoofd verloren', zei de oud-international.

Door de goal van João Mário lonkte de overwinning voor Inter. 'We kregen meer ruimte na de 1-0, maar we vergaten gewoon om te voetballen', zei De Boer. 'Dat was het probleem vandaag. We hebben ook veel voorzetten gegeven, maar we moeten het beter doen in het vijandelijke strafschopgebied.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.