De Boer grapt over blessure: 'Ik kan ook nog tackelen'

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer heeft tijdens de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met PEC Zwolle van zondag gekscherend stilgestaan bij zijn eigen blessure. De coach van de Amsterdammers scheurde een achillespees af en bewoog zich daarom de voorbije dagen op het trainingsveld voort in een golfkarretje.

De Boer grapt over blessure: 'Ik kan ook nog tackelen'

Het rechteronderbeen van De Boer is immers in het gips gezet. 'Ik heb dus letterlijk en figuurlijk een blok aan mijn been. Maar ik zit gewoon op de bank met mijn krukken. Soms zal ik Hennie (Spijkerman, red.) naar voren sturen, maar gelukkig kom ik ook nog een eind met mijn stem. Bovendien kan ik met die krukken ook nog tackelen', grapte De Boer.

De Ajax-trainer kondigde ook al aan dat het golfkarretje begin volgende week mogelijk ingeruild gaat worden. 'Voor zo'n scootmobiel, dat oude-opa-ding. Ik zag dat op tv in een reclame en dacht toen al dat ik dat wel kon gebruiken. Omdat ik niet zo mobiel ben is het ook zo belangrijk dat ik heel veel vertrouwen in mijn staf heb.'

'En als het echt niet lukt, dan hinkel ik het veld wel op', stelde De Boer, die na zijn actieve loopbaan als speler bij voetbalpotjes wel vaker tegen blessures aanliep. 'Maar ik kom sterker terug...', besloot hij opnieuw met een kwinkslag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.