De Boer gooit roer compleet om tegen Italië

Reacties

Bondscoach Frank de Boer heeft tegen Italië zijn basisopstelling ten opzichte van het duel met Bosnië-Herzegovina flink gewijzigd. Oranje begint met vijf verdedigers en twee spitsen aan het duel in Bergamo.

De Boer gooit roer compleet om tegen Italië
© Pro Shots
Italië
Italië
1 - 1
Nederland
Nederland

Voorin spelen Memphis Depay en Luuk de Jong samen, terwijl achterin Nathan Aké wordt toegevoegd aan het centrum. Op het middenveld wordt Marten de Roon, die geschorst is na zijn gele kaart tegen Bosnië-Herzegovina, vervangen door Donny van de Beek. Ten opzichte van het duel in Zenica (0-0) wordt ook Denzel Dumfries op de bank gezet, Hans Hateboer is de rechtsback tegen Italië.

Omdat De Boer tegen Italië kiest voor twee spitsen, valt Feyenoorder Steven Berghuis weer buiten de basisopstelling. De rechtsbuiten maakt dit seizoen indruk in de Eredivisie en kon ook op complimenten rekenen na zijn invalbeurt tegen Bosnië-Herzegovina, maar zal het dus weer met een plek op de bank moeten doen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Nations League

Stand League A Groep 1 UEFA Nations League 2020/2021

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Italië
6
3
3
0
7-2
+5
12
2
Nederland
6
3
2
1
7-4
+3
11
3
Polen
6
2
1
3
6-6
0
7
4
Bosnië-Herzegovina
6
0
2
4
3-11
-8
2
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.