De Boer baalt van terugslag Fischer

Reacties

Viktor Fischer moet zijn rentree voor Ajax enige tijd uitstellen. De Deense technicus heeft een terugslag gekend in zijn herstel van een hamstringblessure.

De Boer baalt van terugslag Fischer

Fischer (20) hervatte onlangs de groepstraining, maar heeft een stap moeten terugzetten in zijn revalidatie. 'Viktor trainde vandaag binnen. Hij heeft een kleine terugslag, maar niet zodanig dat we ons zorgen moeten maken', aldus trainer Frank de Boer op de clubsite van Ajax.

'Als je er lang uit bent geweest, kan je een reactie krijgen. Voor Viktor is dit een teleurstelling, omdat hij zo snel mogelijk fit wil zijn, maar hij ziet het nog steeds positief in', vervolgt De Boer. Het oorspronkelijke plan was dat Fischer tijdens Ajax' trainingskamp in Qatar klaargestoomd zou worden voor de tweede seizoenshelft. Of door dat voornemen nu een streep kan, valt nog niet te zeggen.

'Lerin Duarte is wel weer bijna topfit. Hij kan dit weekend misschien al meedoen met Jong Ajax, dat tegen De Graafschap speelt. Het betekent dat naast Fischer alleen Nicolai Boilesen, Kolbeinn Sigthórsson en Niki Zimling in de Amsterdamse ziekenboeg verblijven.

'Boilesen gaat redelijk de goede kant op, datzelfde geldt voor Kolbeinn. Met Niki moeten we nog even afwachten', aldus De Boer, die morgen met Ajax in de beker thuis tegen Vitesse speelt (aftrap 20.45 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.