Davids vervolgt bij Barnet FC met ongewoon rugnummer

Edgar Davids (40) gaat komend seizoen met rugnummer 1 op zijn shirt voetballen bij Barnet FC. Dat heeft de player/coach aangekondigd.

Davids vervolgt bij Barnet FC met ongewoon rugnummer

Davids degradeerde afgelopen seizoen met Barnet uit de League Two (de laagste divisie van het Engelse profvoetbal), maar bleef de club toch trouw. Op het middenveld is de voormalig Ajacied komend seizoen te zien met het opmerkelijke rugnummer.

'Nummer 1 wordt van mij dit seizoen, daarmee wil ik een trend zetten', luidt het commentaar van de Nederlander in de plaatselijke media. De eerste twee oefenduels van Barnet was Davids al te aanschouwen met het rugnummer dat normaliter tot de doelman behoort.

Sluitpost Graham Stack heeft laten weten geen problemen te hebben met de gang van zaken. 'Rugnummers zeggen mij helemaal niets. Ik heb er zoveel gehad de laatste jaren. Edgar Davids heeft gevraagd of hij nummer 1 mocht dragen. Dat is geen probleem. Mij maakt het niet uit welk cijfer er op mijn rug staat', aldus de keeper die het komende seizoen op het wedstrijdformulier voorafgegaan wordt door het cijfer 29.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen