David wil loopbaan bij Go Ahead uit het slop trekken

Reacties

Chris David (22) heeft een contract voor twee jaar bij Go Ahead Eagles getekend. De offensief ingestelde middenvelder hoopt in Deventer met een omweg alsnog zijn belofte in te lossen.

David wil loopbaan bij Go Ahead uit het slop trekken

David doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en stapte in 2013 als grote belofte over naar Fulham. Na twee jaar mocht hij vertrekken uit Londen en haalde de club uit Enschede hem terug. Uiteindelijk liep het tweede verblijf van David bij Twente - de Tukkers huurden hem de voorbije twee seizoenshelft van de Engelsen - niet uit op een langere samenwerking. Zodoende kon hij transfervrij tekenen in Deventer.

'Ik ben ontzettend blij mezelf nu een Eagle te kunnen noemen', vertelt David, die bij Fulham ooit één duel in de Premier League speelde. 'In de gesprekken met de trainer en met Adrie Steenbergen werd meteen duidelijk dat mijn persoonlijke ambitie dezelfde is als die van Go Ahead Eagles: de stap maken naar de Eredivisie. Ik vind het ook heel belangrijk dat de club in mij gelooft. Ik sta echt te popelen voor de club te spelen.'

In januari legde David belangstelling van SC Cambuur en FC Dordrecht nog naast zich neer om terug te keren bij FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.