David Luiz in tranen: 'Excuses aan alle Brazilianen'

Reacties

Liefst zeven keer viste Júlio César de bal uit zijn net tijdens de halve finale tegen Duitsland. De doelman van Brazilië stond na de 1-7 nederlaag de pers lamgeslagen te woord.

David Luiz in tranen: 'Excuses aan alle Brazilianen'

'Dit is niet te verklaren. Het leek wel een black-out', stamelde de sluitpost van Toronto FC. 'Duitsland heeft gewoon ontzettend goed gespeeld. Tot nu toe verliep alles geweldig, maar we waren gewoon niet opgewassen tegen Duitsland. Ik had liever met 1-0 verloren door een kapitale blunder van mijzelf, dan op deze manier.'

'We hebben jarenlang toegeleefd naar dit toernooi', vervolgde de keeper. 'Het hele land moedigde ons aan, maar het is ons niet gelukt om hun dromen waar te maken. Dit is een enorme klap. We moeten om vergeving vragen en onze spijt betuigen.'

Luiz
Door de absentie van de geschorste Thiago Silva droeg David Luiz dinsdag de aanvoerdersband bij Brazilië. Toeval of niet, maar de centrumverdediger was een van de zwakste spelers op het veld. Hij kon zijn tranen voor de camera's na afloop niet bedwingen. 'Mijn excuses aan alle Brazilianen. We wilden jullie gelukkig maken, maar het is niet gelukt', aldus de speler van Paris Saint-Germain.

'Duitsland was gewoon veel beter. Voor ons is dit een extreem droevige dag. We hadden niet verwacht dat onze droom op zo'n manier ten einde zou komen', vervolgde Luiz.       

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.