David Luiz feliciteert Zlatan, Kuijt als doelman

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

David Luiz feliciteert Zlatan, Kuijt als doelman

Zlatan Ibrahimovic is jarig en David Luiz viert het feestje mee, zo blijkt.

• Een wat ouder filmpje van Dirk Kuijt. Guus Hiddink mag hem dan wel niet meer nodig hebben in de aanval, maar als keeper kan de Katwijker altijd nog nuttig zijn!

'Twintig miljoen voor Danny Welbeck is een schandalig bedrag. Adam Lallana kostte dertig miljoen. Luke Shaw zelfs nog meer. Het is diep triest dat Manchester United Welbeck voor zo'n laag bedrag naar Arsenal heeft laten gaan. United had hem slechts moeten verhuren.'
• Dwight Yorke uit zijn onvrede over de transfer van Welbeck van United naar Arsenal.

• De games in de populaire FIFA-reeks worden met het jaar realistischer. In de nieuwste editie zijn zelfs de problemen tussen PSV en zorgenkind Zakaria Bakkali tot in detail verwerkt. Wie het contract van de jonge Belg probeert te verlengen, krijgt bovenstaande melding!

'Andreas mag in mijn bedrijf wc's gaan schoonmaken. Op die manier leert hij de waarde van geld kennen en kan hij zijn imago verbeteren. Naar mijn mening is dit de enige manier van hulp die zal werken.'
• Andreas Brehme, die in 1990 met Duitsland wereldkampioen werd, verkeert in flinke problemen. De oud-international kampt met een schuld van enkele tonnen en dreigt nog dit jaar failliet te gaan. Olivier Straube, een van Brehme's voormalige ploegmaten, weet wel een manier waarop de geplaagde ex-voetballer geholpen kan worden.

'Met het aantrekken van Mario Balotelli hebben we een gokje genomen. Hij was beschikbaar voor de juiste prijs en dan moet je soms risico's durven nemen. Het is aan mij om ervoor te zorgen dat die gok goed uitpakt.'
• Liverpool-manager Brendan Rodgers erkent dat er de nodige risico's kleven aan het aantrekken van Mario Balotelli. De Italiaan liet tot nu toe weinig zien bij Liverpool, door in zeven duels pas één keer te scoren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.