David Luiz en Aurier reizen met PSG af naar Amsterdam

Reacties

Paris Saint-Germain kan woensdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax zoals verwacht weer beschikken over David Luiz en Serge Aurier. De twee verdedigers ontbraken afgelopen zaterdag nog in de uitwedstrijd tegen Stade Rennes (1-1). Trainer Laurent Blanc ziet het duo nu echter terugkeren in zijn wedstrijdselectie.

David Luiz en Aurier reizen met PSG af naar Amsterdam

Daarmee ontbreekt alleen Thiago Silva nog bij de Franse kampioen. De Braziliaanse aanvoerder staat al ruim een maand aan de kant door een dijbeenblessure. Aanvankelijk hadden de Parijzenaren nog de hoop dat de 29-jarige verdediger bij de start van de Champions League weer van de partij zou zijn, maar dat is niet het geval.

Desondanks zijn de keuzemogelijkheden van Blanc in de defensie wel weer toegenomen. David Luiz (foto), afgelopen zomer voor 49,5 miljoen euro overgekomen van Chelsea, is hersteld van de knieblessure die hij had opgelopen in de oefeninterland van Brazilië tegen Colombia (1-0). Daardoor kan de Braziliaan zijn landgenoot Marquinhos waarschijnlijk vergezellen in het hart van de achterhoede.

Gregory van der Wiel ziet voorafgaand aan zijn terugkeer in De Arena met Aurier zijn concurrent voor de rechtsbackpositie terugkeren. De 21-jarige Ivoriaan viel woensdag in het duel tussen Kameroen en Ivoorkust (4-1, red.) uit na een botsing met Stéphane Mbia. Aurier raakte buiten bewustzijn en vertoonde ogenschijnlijk stuiptrekkingen. Een scan in Parijs nam de zorgen weg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.